Miten päästää ilma pois renkaasta? (2024)

Table of Contents

Kuinka päästää ilmaa ulos renkaasta?

Kierrä korkki pois, niin metallitappi tulee näkyviin. Jos katsot ilmanpainetyökalun takaosaa, siellä on pieni nippa, joka on tarkoitettu ilmanpaineen vapauttamiseen. Käytä tätä tai vastaavaa työkalua painaaksesi tappi tiukasti alas. Tämä vapauttaa ilmaa renkaasta.

(Video) Näin tarkistat rengaspaineet huoltoasemalla
(Autoliitto)
Miten päästät kaiken ilman renkaasta pois?

Kierrä korkki pois, niin metallitappi tulee näkyviin. Jos katsot ilmanpainetyökalun takaosaa, siellä on pieni nippa, joka on tarkoitettu ilmanpaineen vapauttamiseen. Käytä tätä tai vastaavaa työkalua painaaksesi tappi tiukasti alas. Tämä vapauttaa ilmaa renkaasta.

(Video) OPI SPAGAATTI VIIKOSSA - TUTORIAALI - HELPOSTI JA NOPEASTI
(Elina Sofia)
Onko 35 rengaspaine liian korkea?

Korkeampi paine ei yleensä ole vaarallista, kunhan pysyt selvästi "maksimitäyttöpaineen" alapuolella. Tämä numero on lueteltu kummallakin sivuseinällä, ja se on paljon korkeampi kuin "suositeltu rengaspaine" 33 psi, Gary. Joten sinun tapauksessasiSuosittelen, että laitat 35 tai 36 psi renkaisiin ja jätät ne sinne.

(Video) Gynekologi - BIISONIMAFIA
(Biisonimafia)
Onko 42 rengaspaine liian korkea?

Suositellut rengaspaineet vaihtelevat auton ja sen renkaiden koon mukaan. Kunkin segmentin normaalin rengaskoon perusteella pienikokoiset autot ovat yleensä 30 psi, keskikokoiset 36 psi jasuuret autot ovat 42 psi. Muista, että lämpimät renkaat ylittävät yleensä suositellun kylmän rengaspaineen 4-6 psi:llä.

(Video) BEHM - Hei rakas (Lyriikkavideo)
(Warner Music Finland)
Onko 40 PSI liian korkea auton renkaille?

Jos esimerkiksi suositellaan 35 psi:tä ja sivuseinässäsi ilmoitettu suurin turvallinen paine on 44 psi,voit turvallisesti laittaa 38 tai 40 psi renkaisiin. Voit jopa mennä 44 psi:iin. Koet kovemman ajon, mutta et aiheuta räjähdysvaaraa. Saatat jopa kokea terävämpiä kaarteita ja parantunutta polttoainetaloutta.

(Video) Lapsi soittaa 112
(Hätäkeskuslaitos)
Onko 10 PSI liikaa?

Ei, renkaasi ei räjähdy, jos lisäät hieman suositeltua ilmamäärää. Mutta sinun ei pitäisi mennä liikaa suositeltua PSI:tä yli.Voit turvallisesti ylitäytä renkaat jopa 10 %. Jos esimerkiksi renkaidesi suositeltu PSI on 35, voit nousta noin 38 PSI:iin ilman huolta.

(Video) Honda tekniikkavideot osa 4: renkaan vaihto
(HondaBrandt)
Miten saat ilmaa renkaista ilman mittareita?

Tyhjennä rengas painamalla venttiilin kärkeä.

Kun korkkia painetaan alas, kun se on löysällä, ilma vapautuu renkaasta. Sinun pitäisi kuulla ja tuntea, kuinka ilma virtaa ulos venttiilistä, kun painat venttiilin korkkia alas.

(Video) Poliisi rikkoi ikkunat ja potki tuulilasia - huumekuskin pako tallentui poliisiauton kameraan
(MTV Uutiset)
Onko 50 PSI liian korkea renkaille?

50 psi on paljon painetta henkilöauton renkaalle. Tämä numero on sivuseinässä, koska se on renkaan suurin sallittu paine. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa jopa 50 kiloa ilmaa kyseiseen renkaaseen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia renkaan räjähtämisestä tai muodonmuutoksesta niin paljon, että auto ei toimi turvallisesti.

(Video) Vertti ja Tyttöystävä
(Suhamatti)
Mitä tapahtuu, jos laitat liikaa ilmaa renkaihisi?

Ylitäytteiset renkaattekee niistä jäykempiä ja joustamattomia. Kun kohtaat tiellä jotain, kuten kuoppia, reunakiveyksiä tai roskia, sinulla on suurempi mahdollisuus saada rengasvaurioita sen vuoksi. Ne tekevät myös ajoneuvosi ajamisesta paljon epämukavamman – tunnet varmasti jokaisen tien kolarin.

(Video) Jonne käynnistää mopon ja keulii ympäri
(Leewi_ stunt)
Kuinka paljon ilmaa on liikaa renkaissa?

Jos esimerkiksi suositellaan 35 psi:tä ja sivuseinässäsi ilmoitettu suurin turvallinen paine on 44 psi, voit turvallisesti laittaa38 tai 40 psirenkaissasi. Voit jopa mennä 44 psi:iin. Koet kovemman ajon, mutta et aiheuta räjähdysvaaraa. Saatat jopa kokea terävämpiä kaarteita ja parantunutta polttoainetaloutta.

(Video) MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI
(Irkenguera)

Onko 51 PSI liian korkea renkaille?

50 psi on paljon painetta henkilöauton renkaalle. Tämä numero on sivuseinässä, koska se on renkaan suurin sallittu paine. Tämä tarkoittaa, että voit laittaa jopa 50 kiloa ilmaa kyseiseen renkaaseen ilman, että sinun tarvitsee huolehtia renkaan räjähtämisestä tai muodonmuutoksesta niin paljon, että auto ei toimi turvallisesti.

(Video) MITEN PUHALTAA SAVUA SUUSTA
(Kristian Backman)
Mikä on alin PSI ajettaessa?

Rengaspaine 32-35 PSI on sopivin useimpiin ajoneuvoihin. Kuitenkin voi mennä niinkin alas kuin20 PSI(vaikka se ei ole suositeltavaa). Kaikki alle 20 PSI lasketaan renkaan tyhjenemiseksi.

Miten päästää ilma pois renkaasta? (2024)
Miksi renkaassani lukee 44 psi?

Renkaan kyljessä näkyvä 44 psi onpaine, jolla rengas kestää turvallisesti enimmäiskuormituksensa. Tämä ei ole autonvalmistajan suosittelema käyttörengaspaine kyseiselle ajoneuvolle.

Onko 28 psi liian alhainen ajamiseen?

Onko 28 psi liian alhainen renkaille? Useimmat henkilöauton renkaat vaativat 32 psi - 35 psi, jotenkyllä, 28 psi on liian alhainen rengaspaineelle. Varmista, että jokainen rengas on täytetty oikealla paineella ja että karan suojukset asetetaan tiukasti takaisin paikalleen.

Mikä on korkein rengaspaine, jolla voit ajaa?

Useimmissa näistä tapauksista 40 psi:n pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi, ja koska useimmat nykyaikaiset rengasmallit mahdollistavat jopa44 psi(joissakin tapauksissa enemmän) tämä ei ole ongelma. Jos sinulla on raskaasti kuormattu ajoneuvo, jopa 44 tai jopa suurempi on ok, jos rengas sen sallii, mutta tämä on hieman korkea useimmissa ajoneuvoissa.

Onko 40 normaali rengaspaine?

Jos tarraa ei ole, löydät tiedot yleensä käyttöoppaasta.Normaali rengaspaine on yleensä välillä 32-40 psi (naulaa neliötuumaa kohti), kun ne ovat kylmiä. Muista siis tarkistaa rengaspaineesi pitkän oleskelun jälkeen ja yleensä voit tehdä sen aikaisin aamulla.

Onko 2 psi yli huono?

Saatat jopa kokea terävämpiä kaarteita ja parantunutta polttoainetaloutta. Renkaita täytettäessä suositeltu rengaspaine on siis paras kompromissi ajettavuuden, mukavuuden, polttoainetalouden ja turvallisuuden välillä. Muttaon varmasti hienoa ylittää suositeltu inflaatio psi:llä tai kahdella.

Pitäisikö renkaiden olla 35 vai 40 psi?

Useimpien henkilöautojen psi-vaatimus on 30-35 psi, mutta useat ajoneuvot jäävät tämän alueen ulkopuolelle, ja jokaisella ajoneuvolla on erityisiä vaatimuksia. Hyvä rengasilmanpaine varmistaa, että renkaat kuluvat tasaisesti, takaavat tasaisen ajon ja lisäävät polttoainetehokkuutta.

Voinko laittaa 45 psi renkaisiini?

Useimmissa tapauksissa 40 psi:n pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi, ja koska useimmat nykyaikaiset rengasmallit sallivat jopa 44 psi:n (joissakin tapauksissa enemmän), tämä ei ole ongelma.Jos sinulla on raskaasti kuormattu ajoneuvo, jopa 44 tai jopa suurempi on ok, jos rengas sen sallii, mutta tämä on hieman korkea useimmissa ajoneuvoissa.

Voinko laittaa 36 psi renkaisiini?

Suositellut rengaspaineet vaihtelevat auton ja sen renkaiden koon mukaan. Kunkin segmentin normaaleihin rengaskokoihin perustuen pienikokoiset autot ovat yleensä 30 psi,keskikokoiset autot ovat 36 psi, ja suuret autot ovat 42 psi. Muista, että lämpimät renkaat ylittävät yleensä suositellun kylmän rengaspaineen 4-6 psi:llä.

Mikä PSI aiheuttaa räjähdyksen?

Voit puhaltaa tavalliset joka päivä halvat ruohonleikkurin tai kottikärryn renkaat niinkin vähällä kuinkolmekymmentä-neljäkymmentä puntaapaineita, joskus jopa vähemmän. Useimmat auton renkaat räjähtävät räjähdysmäisesti alle sadan punnan painolla. Suuret kuorma-auton renkaat räjähtävät yleensä alle kaksisataakaksi kolmesataa puntaa.

Mikä on vaarallisen korkea PSI?

Jos esimerkiksi suositellaan 35 psi:tä ja sivuseinässäsi ilmoitettu suurin turvallinen paine on44 psi, voit turvallisesti laittaa 38 tai 40 psi renkaisiin. Voit jopa mennä 44 psi:iin. Koet kovemman ajon, mutta et aiheuta räjähdysvaaraa. Saatat jopa kokea terävämpiä kaarteita ja parantunutta polttoainetaloutta.

Onko parempi täyttää renkaat yli vai alitäyttö?

Jos autosi on alipainettu, se tuntuu hitaalta. Alipaine laskee myös autosi polttoainetaloutta ja lyhentää renkaan käyttöikää. Renkaan ylitäyttö lyhentää myös sen käyttöikää. Auto ajelee myös huonommin, koska vähemmän rengasta on kosketuksissa tien kanssa.

Voinko jättää rengaspaineet huomioimatta?

Varoituksen huomiotta jättäminen ja matalapaineisilla renkailla ajaminen saa ne taipumaan enemmän. Se kehittää ylimääräistä lämpöä, joka ylikuumenee renkaan osat ja aiheuttaa niiden kulumista. Renkaat kokevat lisäksi ylimääräistä kitkaa, mikä lisää repeytymistä ja lyhentää niiden käyttöikää.

Kuinka räjäyttää rengas hiljaa?

Irrota venttiilin korkki, murskaa venttiili niin, että siitä pääsee ulos vähän ilmaa, ja laita sitten venttiilin korkki takaisin paikoilleen sekoittaaksesi ne.. Seuraavana aamuna rengas on tyhjä, eikä heillä ole aavistustakaan, mikä sen aiheutti. Älä jää kuitenkaan kiinni, sillä jotkut ihmiset saattavat raivota sinua, jos he saavat sinut kiinni tekemästäsi niin.

Saako ilmaa ulos rengaspainemittarilla?

Näetkö sen pienen kohouman painemittarin päässä?Käytä sitä painaaksesi pientä venttiilin karaa, joka nousee ylös venttiilin varren keskelle. Se vapauttaa ilmaa.

Onko 2 psi:llä eroa?

Tarrassa oleva paine on "kylmälle" renkaalle.Voit nähdä 2 psi:n eron kylmien renkaiden välillä puolelta toiselle, kun aurinko paistaa toiselle puolelle. 2 psi:stä ei kannata välittää. Mittarisi ei todennäköisesti ole parempi kuin +/- 0,5 psi.

Miksi renkaissani lukee 80 psi kylmänä?

Renkaan maksimipaine on 80 psi. Paineen annetaan nousta renkaan lämmetessä, mikä auttaa vähentämään sivuseinän kuormitusta ja vähentämään lämpöä. Jos lämpötila nousee paljon, paine ei riitä. Tämä sanoi, että paineet edellyttävät, että ajoneuvo on tietyssä kuormassa.

Mitä renkaille tapahtuu 100 psi:n paineella?

Mitä tapahtuu, kun täytät renkaat maksimipaineisiin? Koska maksimiin painetut renkaat eivät voi antaa yhtä paljon sivuseinää, saatat nähdä voimakasta suorituskykyä kaarreajossa, mutta se voi olla jarrutuskynnyksesi riski.Yksi nopea kulma ja takapääsi voivat liukua ulos.

Mikä on ylipaisuttamista?

ylipaisutettu; ylipaisuttavaa. transitiiviverbi. :puhaltaa (jotain) liikaa. ylitäytä auton renkaita.

Aiheuttaako ylipainetut renkaat tiemelua?

Ylipainetut renkaat voivat:

Alttiimpi vaurioitua – ylipainettu rengas on jäykempi eikä välttämättä reagoi odotetulla tavalla tavallisiin tievaaraihin, kuten kuoppiin.Anna ajoneuvollesi kovaa, meluisaa ajoa.

Onko 37 PSI liian korkea?

Jos suositeltu renkaan PSI on todellakin 35, on 37:n työntäminen täysin kunnossa. Mutta älä mene yli, muuten saatat aiheuttaa epätasaista ja ennenaikaista kulumista ja tehdä autosi ajo-ominaisuuksista vaativamman.

Mikä on suurin rengaspaine 50 psi:lle?

340 kPa(50 PSI)". Tämä tarkoittaa, että rengas kestää turvallisesti jopa 1477 paunaa. ja se voidaan täyttää turvallisesti jopa 300 kPa (kilopascal) tai 50 psi (naulaa neliötuumaa kohti). Usein ajoneuvon valmistaja määrittelee ovenkarmin tarraan hieman pienemmän paineen ajomukavuuden ja ajo-ominaisuuksien vuoksi.

Pitäisikö kaikilla neljällä renkaalla olla sama PSI?

Suositeltu renkaan PSI on autosi vuosi, merkki ja malli, ei eri renkaat. Ainoa kerta, jolloin PSI olisi erilainen, on, jos ajoneuvosi määrittäisi erilaisen PSI:n etu- ja taka-akseleille.

Räjähtävätkö renkaat 50 psi:n paineessa?

Terveitä renkaita ei voi melkein koskaan poksata normaalikäytössä. Henkilöauton renkaan staattinen murtumispaine on noin 200 psi. Liiallisen ylikuormituksen vuoksi vanteelle muussatut renkaat lisäävät painetta noin 25 %, jotenjos täytät 50 psi:iin, muussattu paine olisi vain 62,5 psi.

Kuinka paljon ilmaa pitäisi olla 44 psi:n renkaassa?

38psi näyttää täydelliseltä renkaaseen, jonka enimmäispaine on 44psi. Suosittele tarkistamista talven ja kesän välillä. Teknisesti sinun pitäisi tarkistaa kuukausittain, mutta kuinka moni meistä tekee sen.

Kuinka nopeasti voit ajaa 20 psi:llä?

Joten jos renkaasi ajoneuvon alla oleva kuormitusnopeus on 75 mph 50 psi:llä, sen käyttäminen kuormituksella 20 psi:llä tarkoittaa, että turvallinen nopeus on 63 % x 75 mph =47 mph.

Miksi renkaastani häviää ilmaa yön aikana?

Jokaista 10 asteen lämpötilan laskua kohden rengas menettää 1 PSI:n.Jos lämpötila laskee merkittävästi, ilmanpaine voi laskea, mikä voi johtaa renkaiden alipaineisiin aamulla. Tämä tilanne syntyy yleensä, kun päivälämpötila on 70-80 astetta ja yölämpötila laskee 30 tai 40 asteeseen.

Mitkä rengaspaineet ovat hyvät?

Useimpien henkilöautojen psi-vaatimus on välillä30-35 psi, mutta useat ajoneuvot jäävät tämän alueen ulkopuolelle, ja jokaisella ajoneuvolla on erityisiä vaatimuksia. Hyvä rengasilmanpaine varmistaa, että renkaat kuluvat tasaisesti, takaavat tasaisen ajon ja lisäävät polttoainetehokkuutta.

Mikä renkaan psi on vaarallisen alhainen?

Yhteenvetona suositellaan 32 - 35; nyrkkisääntönä, tee vähintään 28 ja jos rengaspaineet putoavatalle 20, soita ajoneuvotukeen ja täytä renkaasi välittömästi.

Saako renkaiden ylitäyttöä 2 psi:llä oikein?

Saatat jopa kokea terävämpiä kaarteita ja parantunutta polttoainetaloutta. Renkaita täytettäessä suositeltu rengaspaine on siis paras kompromissi ajettavuuden, mukavuuden, polttoainetalouden ja turvallisuuden välillä. Muttaon varmasti hienoa ylittää suositeltu inflaatio psi:llä tai kahdella.

Onko 5 psi:llä eroa?

Kyllä se voi. Löydät eron pitotasossa, jarrutuksessa, kiihtyvyydessä, renkaiden kulumisessa ja ajokilometreissä. Melkein kaikkea. Tästä syystä sinun on säilytettävä käyttöoppaassa mainitut rengaspaineet.

Onko parempi olla korkeampi vai pienempi rengaspaine?

Tietyn määrän ilmanpainetta sisältävät renkaat kestävät pidempään ja lisäävät ajoneuvon turvallisuutta.Matalat rengaspaineet vaikuttavat jarrutusmatkoihin ja heikentävät ohjausta ja käsittelyä. Tämä voi olla erityisen vaarallista, kun tarvitaan hätäpysäytys tai äkillinen väistöliike törmäyksen välttämiseksi.

Kuinka pahaa on ajaa 14 psi:llä?

Tyhjäksi renkaaksi katsotaan mitä tahansa alle 20 psi (paine neliötuumaa kohti). Kun käytät rengasta alle 20 psi:n paineen,renkaan sivupinnat kuumenevat erittäin kuumaksi, kumi hajoaa, rengas voi irrota vanteesta jyrkässä käännöksessä, mikä johtaa lopulta renkaan räjähtämiseen.

Sopiiko 37 psi ajaa?

Jos suositeltu renkaan PSI on todellakin 35, on 37:n työntäminen täysin kunnossa. Mutta älä mene yli, muuten saatat aiheuttaa epätasaista ja ennenaikaista kulumista ja tehdä autosi ajo-ominaisuuksista vaativamman.

Onko 45 PSI liikaa renkaille?

Useimmissa tapauksissa 40 psi:n pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi, ja koska useimmat nykyaikaiset rengasmallit sallivat jopa 44 psi:n (joissakin tapauksissa enemmän), tämä ei ole ongelma.Jos sinulla on raskaasti kuormattu ajoneuvo, jopa 44 tai jopa suurempi on ok, jos rengas sen sallii, mutta tämä on hieman korkea useimmissa ajoneuvoissa.

Voinko päästää ilmaa renkaasta kynällä?

Halpa menetelmä

Käytä rengasmittaria painamalla venttiilin sydäntä ja tarkkailemalla painemittaria, kunnes päästät halutun määrän ilmaa renkaasta, ja toista prosessi jokaiselle renkaalle.Voit myös käyttää keppiä tai muuta ohutta esinettä, kuten kynää, jos olet sidottu, varo, ettei liikaa ilmaa pääse ulos.

Kuinka kauan renkaan tyhjentäminen kestää?

Lyhyt vastaus onmuutama minuutti, mutta nopeampi tapa on käyttää pientä työkalua ja poistaa sisäventtiili kokonaan tai jopa vetää tubeless venttiili kokonaan pois… mitä suurempi reikä, sitä nopeammin tyhjennys kestää.

Mikä on suurin turvallinen renkaan psi?

Renkaan "maksimitäyttöpaine" voi olla eri kuin määritetty rengaspaine, jota käytetään renkaan "maksimikuormituksen" määrittämiseen. Esimerkiksi P-metrisen koon vakiokuormitusrenkaan enimmäiskuormitus on mitoitettu35 psi, monet P-metrin kokoiset vakiokuormitus- ja touring-renkaat on suunniteltu kestämään jopa 44 psi (...

Kuinka paljon rengaspaineet ovat kunnossa?

Pidä se välissä32-35 PSI. Mutta mikä tahansa alle 20 PSI, ja sinulla on rengasrikko. Tarkkaile jatkuvasti rengaspaineita ja varmista, että täytät renkaasi säännöllisesti ilmalla, jotta ne pysyvät ihanteellisessa 32–35 PSI:n makeassa paikassa turvallisuuden ja ajokilometrien parantamiseksi.

Pitäisikö kaikilla neljällä renkaalla olla sama psi?

Suositeltu renkaan PSI on autosi vuosi, merkki ja malli, ei eri renkaat. Ainoa kerta, jolloin PSI olisi erilainen, on, jos ajoneuvosi määrittäisi erilaisen PSI:n etu- ja taka-akseleille.

Mikä on paras psi moottoritieajoon?

Renkaiden käyttäminen oikealla paineella on tärkeää, koska se pitää sinut turvassa, pienentää polttoainelaskuasi ja pidentää renkaiden käyttöikää. Jokaisella ajoneuvolla on omat rengaspaineet, mutta useimmat laskevatvälillä 28-36 PSI(puntaa neliötuumaa kohti).

Onko 10 psi liikaa?

Ei, renkaasi ei räjähdy, jos lisäät hieman suositeltua ilmamäärää. Mutta sinun ei pitäisi mennä liikaa suositeltua PSI:tä yli.Voit turvallisesti ylitäytä renkaat jopa 10 %. Jos esimerkiksi renkaidesi suositeltu PSI on 35, voit nousta noin 38 PSI:iin ilman huolta.

Mitä tehdä, jos PSI on liian korkea?

Irrota venttiilin korkki renkaan varresta paljastaaksesi metallitapin. Jos sinulla on paineilmatyökalu, takaosassa on pieni pala, joka on erityisesti suunniteltu ilmanpaineen vapauttamiseen. Paina lujasti venttiilin tappia tällä työkalulla tai muulla vastaavalla välineellä vapauttaaksesi ilmaa.

Menettääkö renkaista ilmaa luonnostaan?

Ja vähän kuin kumipallo,ilma poistuu lopulta, jos sitä ei täytetä. Jos kaikki on sama, renkaan täyttöpaine laskee noin 1 psi joka kuukausi. Tämä tarkoittaa, että jos ilmaa ei lisätä kahteen tai kolmeen kuukauteen, renkaan täyttöpaineet ovat todennäköisesti 2-3 psi alhaiset.

Tyhjentyvätkö renkaat luonnollisesti?

Renkaat menettävät luonnollisesti noin 1 psi ilmaa kuukaudessaja niitä tulee seurata säännöllisesti. Hidas rengasvuoto tapahtuu, kun rengas menettää vähitellen enemmän kuin tämä tyypillinen ilmahäviö. Ajan myötä ilmavuoto voi aiheuttaa renkaan tyhjenemisen tai alipaineen.

Kuinka kauan rengas pitää ilmaa naulalla?

Jos vuoto on hidas, voit ehkä jatkaa ajamistauseita satoja mailiaennen kuin ajattelet renkaan vaihtoa. Kuitenkin, jos puhkeaminen on vakava, sinun on todennäköisesti vaihdettava rengas välittömästi ennen kuin jatkat ajamista.

References

You might also like
Popular posts
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated: 02/04/2024

Views: 5245

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.